Головна Вітаміни / Смаколики FIZI Almond + Choco / Батончик протеїновий 28% без цукру (мигдаль та шоколад)
550 грн
Батончик протеїновий 28% без цукру (мигдаль та шоколад) Фото2 Батончик протеїновий 28% без цукру (мигдаль та шоколад)
Батончик протеїновий 28% без цукру (мигдаль та шоколад)
Фото2 Батончик протеїновий 28% без цукру (мигдаль та шоколад)
FIZI

Almond + Choco

Батончик протеїновий 28% без цукру (мигдаль та шоколад)

Батончики підійдуть для раціону веганів, вегетаріанців та всіх, хто слідкує за своїм харчуванням та прагне зменшити споживання продуктів тваринного походження. У кожній порції від 12.8 г до 14 г білка.

Артикул:
246011
volume
Кількість
550 грн
Опис
Склад
спосіб застосування
відгуки
При розробці рецептур команда FIZI поставила перед собою дві мети:
1. використовувати натуральні рослинні джерела білка;
2. створити різноманітні смаки, які не будуть поступатися звичайним солодким батончикам.

Основу протеїнових батончиків FIZI складають ядра горіхів (арахісу, мигдалю або фундука) та ізолят горохового протеїну, що містить 85% білка.
Солодкий смак забезпечує екстракт яблучного соку концентрований – натуральний підсолоджувач з низьким глікемічним індексом.
Для глазурі використовується терте какао, какао-масло, какао-порошок зі зниженим вмістом жиру, лецитин для рівномірної текстури, мальтит та ваніль для ніжного смаку та аромату.
До складу входять тільки рослинні компоненти без глютену та доданого цукру.

Поживна цінність на порцію 45 г:
Енергетична цінність 1022 кДж(kJ)/
261 ккал(kcal)
Жири 19,1 г(g)
з них насичені 5,3 г(g)
Вуглеводи 10 г(g)
з них цукри 5,9 г(g)
Білки 12,6 г(g)
Сіль 0,06 г(g)
Almond kernels (46.6%), pea protein isolate (16.6%) (contains 85% protein), concentrated apple juice extract, chocolate glaze (13.2%) (grated cocoa, maltitol sweetener, cocoa butter, cocoa powder with reduced fat content, emulsifier lecithin, natural flavoring vanilla), pink Himalayan salt.
Зберігати в темному, прохолодному місці.

Коментувати

Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.